Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Min GÅVA till dig!
Ladda ner din gratis guide

Går du i tankar om att förändra i din hälsosituation men inte riktigt orkar eller vet hur? Kanske är du osäker på hur resan kommer bli eller du kanske har bistra erfarenheter av tidigare försök?
Denna guide är tänkt som en skildring av vad som kan prägla en förändringsresa. Häng med på resan vettja!
Gratis Guide

"Jag hjälper människor att omfamna sin ohälsa och sjukdom för ett tryggare hälsoliv"

Ett tryggt kostliv

Ditt steg mot ett tryggt kostliv!

Längtar du efter mer balans på hälsokontot? Är du less på alla hälsoråd, pekpinnar, skuld och skam? Söker du en hållbar väg där ditt liv ger utrymme för annat än att oroa dig eller slukas av ditt hälsotillstånd?  
"Ett tryggt kostliv" är en onlinekurs som omfamnar helheten i ditt hälsoliv, som rår över ditt hela jag och din personliga hälsoutveckling.
Kursen ger dig chansen att förstå, förankra, förena, förstärka och förändra på ett neutralt och glädjefyllt sätt där långsiktighet, trygghet och hållbarhet står i centrum.

Beräknad lansering under höst/vinter 2022. 

Mitt sjuka liv - Hur kan jag hjälpa dig? 

Mitt namn är Frida. Jag arbetar som hälsoutvecklare och hälsovägledare och bor i Stockholm. Någon har beskrivit mig som en diplomatisk medmänniska som månar om att hjälpa andra. Troligen är det en av anledningarna till att jag fördjupat mig inom hälsa sista halvan av mitt liv. Men det är framför allt min egen livshistoria som har kommit att bli min stora drivkraft i mitt arbete för andra.

Jag har med råge stridit i hälsans kolsvarta baksida. Jag förstår vilken tuff prövning det kan vara, och hur orden "ge upp" känns när de boxar hårt i ansiktet. När jag befann mig i det mörkaste djupet så upptäckte jag att det mot alla odds fanns nya oprövade sätt för mig. Och här står jag nu, mer synlig än någonsin, medan "ge upp" har dragit för ridån och tackat för sig. 

Ta del av min story och hur jag kan hjälpa dig

Frida Lindqvist Ditt hela jag

Du kan välja att genomföra kursen på tre olika vis

Välj mellan tre olika kurspaket för att matcha med det du bäst behöver.

  • Grunda 

  • Fördjupa

  • Utveckla


Hälsoutvecklande samtal

I ett hälsoutvecklande samtal finns jag som stöd för dig i utvecklandet av ditt hälsoliv

Just nu kampanjpris 15% rabatt

1 samtal x 75 min

För enklare behov och stöd

Just nu kampanjpris 20% rabatt

3 samtal x 45 min

För dina individuella mål

Just nu kampanjpris 25% rabatt

5 samtal x 45 min

För långvarighet och fördjupning

Fyra vänner följer med på din resa

"Kunskap får sitt värde när vi förstår hur vi kan använda den"
Idag är tillgång på information oändlig. Vi får höra allt om vad som skiljer äpplen och päron åt men nästan aldrig något om den som ska förvalta eller äta dem.
Det är din (förvaltarens) unika historia, i kombination med kunskapen, som är av värde. För att stötta dig i denna resa ser jag till att dina fyra medresenärer är en naturlig del av resan.

MOD

TRYGGHET

MOTIVATION

SJÄLVKÄNSLA

Håll dig uppdaterad 

I mitt nyhetsbrev får du erbjudanden, information om mina tjänster eller annan information som kan vara av värde för dig. Nyhetsbreven skickas cirka en gång per månad och du kan avbryta när du vill. 

Har du funderingar eller frågor?

Kontakta mig