Bokningsinfo Onlinekurs

"Jag hjälper dig att omfamna och omvandla ohälsa - för ett tryggt hälsoliv"

Ett tryggt kostliv

Mot ditt trygga kostliv!

Drömmer du om balans på hälsokontot men är fast i ohälsans mörker? Är du samtidigt less på hälsoråd, pekpinnar eller känslor av skuld och skam i din väg mot välmående? Kanske är du redan expert på "din situation", men som trots detta har svårt att finna en hållbar och trygg väg där du kan fylla ditt liv med mer än oro, stress eller symtom?   
"Ett tryggt kostliv" är en onlinekurs som omfamnar helheten i ditt hälsoliv utifrån där DU är!
Du möjlliggörs förståelse, förankring, förening, förstärkning och förändring på ett neutralt och glädjefyllt sätt där långsiktighet, trygghet och din unika utveckling och situation står i centrum.

Beräknad lansering under vintern 2022/2023. 

Du kan välja att genomföra kursen på tre olika vis

  • 1. Grunda (onlinekurs)
  • 2. Fördjupa (onlinekurs + 2 hälsoutvecklande samtal)
  • 3. Utveckla (onlinekurs + 5 hälsoutvecklande samtal)

Mitt sjuka liv - varför kan jag hjälpa dig? 

Mitt namn är Frida. Jag arbetar som hälsoutvecklare och hälsovägledare och bor i Stockholm. Någon har beskrivit mig som en diplomatisk medmänniska som månar om att hjälpa andra. Möjligen är det en av anledningarna till att jag fördjupat mig inom just hälsa majoriteten av mitt liv. Men det är framför allt min egen livshistoria som har kommit att bli min stora drivkraft och bas i mitt arbete för andra.

Jag har med råge stridit i hälsans kolsvarta baksida. Jag förstår vilken tuff prövning det kan vara, och hur orden "ge upp" känns när de boxar hårt i ansiktet. Trots det mörkaste djupet, så har jag upptäckt nya oprövade sätt att ta mig vidare. Och här står jag nu, mer synlig än någonsin, medan "ge upp" har dragit för ridån och tackat för sig. 

Ta del av min story

Frida Lindqvist - Ditt hela jag

Din GÅVA!
Ladda ner din gratis guide

Vill du göra en hälsoföränding men har fastnat i tanken av olika anledningar? Du kanske är osäker på hur "resan" kommer bli, eller så kanske du har dåliga erfarenheter som hindrar dig att försöka igen?
Denna guide är tänkt som en skildring av hur en icke värderande förändringsresa kan se ut ihop med mig. Den skildrar också de mjuka värden jag använder i mitt arbete och som jag värdesätter i dig och din utveckling.
Häng med på resan och klicka hem guiden vettja!
Gratis Guide

Hälsoutvecklande samtal

I ett hälsoutvecklande samtal finns jag som stöd för dig i utvecklandet av ditt hälsoliv. Samtalen kan valfritt adderas som en del i onlinekursen; "ett tryggt kostliv", men de går också att boka separat (utan att gå kursen).

Just nu kampanjpris 15% rabatt

1 samtal x 75 min

För enklare behov och stöd

Just nu kampanjpris 20% rabatt

3 samtal x 45 min

För dina individuella mål

Just nu kampanjpris 25% rabatt

5 samtal x 45 min

För långvarighet och fördjupning

Håll dig uppdaterad 

I nyhetsbrevet får du ta del av erbjudanden eller annan information som kan vara av värde för dig.

Nyhetsbreven skickas cirka en gång per månad och du kan avbryta när du vill. 

Funderingar?

Kontakt