Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Ett tryggt kostliv!

Äntligen en fullspäckad distanskurs som omfamnar helheten i ditt hälsoliv - garanterat besparad från pekpinnar, skuld och skam! 
Ett unikt upplägg där din personliga utveckling är central. Du tillåts utforska, förstå, fördjupa och forma ditt hållbara och trygga kostliv på ett neutralt och glädjefyllt sätt. 
  • Beräknad lansering under hösten2022. Föranmäl intrsse eller anmäl dig till mitt nyhetsbrev för info om lansering.

Välj kurspaket utifrån dina behov

Det finns tre olika paket att välja mellan. De är utformade för att du ska hitta det som passar bäst i ditt liv just nu.

  • Grunda

  • Fördjupa 

  • Utveckla

Mer intresserad av hälsokonsultation? 

Kontakta mig

Sex fullspäckade kursdelar

Oavsett vilket av de tre kurspaketen du väljer så får du tillgång till alla sex kursdelar. Samtliga genomförs på distans, du behöver bara en skärm. Besök kurssidan för att ta del av innehållet i respektive kursdel.
1 - Kostlivet tar form
2 - Stärkande hälsa och olika perspektiv
3 - Tänd den inre glöden, fysiologin i kostlivet
4 - En inombords resa med inspiration från bordet
5 - Naturligt och balanserande
6 - Ett hållbart och tryggt kostliv

Ta del av hela innehållet

Ja tack, gå till kurssidan

Ditt stöd för ett tryggt kostliv

"Kunskap får sitt värde först när du förstår hur du kan använda den"
I vårt informationssamhälle är tillgång på fakta och kunskap oändlig. Vi må lära oss mycket om skillnaden mellan äpplen och päron, men vi har glömt att checka av och förstå mer kring den som ska förvalta frukterna.
Det är din (förvaltarens) unika historia med det som har format dig, dina upptäckter, dina förutsättningar och behov, i kombination med kunskapen, som kan bidra till djup och förankring i ditt lärande. Jag har därför valt att vila kursen på fyra stöttepelare. Ihop samspelar de i din resa mot ett hållbart och tryggt kostliv.

MOD

TRYGGHET

MOTIVATION

SJÄLVKÄNSLA

Har du funderingar eller frågor?

Kontakta mig

Träffa mig för en hälsokonsultation

Du kanske föredrar du enbart konsultationer framför att gå kursen? Välj bland mina paket nedan. Du är alltid välkommen att höra av dig med individuella önskemål - antingen genom att boka ett kostnadsfritt samtal med mig, eller skicka ett meddelande. Tillsammans finner vi vad du behöver för att utvecklas i din hälsoresa! 

Just nu kampanjpris 20% rabatt

1 samtal x 80 min

För enklare behov och stöd

Just nu kampanjpris 25% rabatt

3 samtal x 50 min

För dina individuella mål

Just nu kampanjpris 25% rabatt

5 samtal x 50 min

För långvarighet och fördjupning

Mitt sjuka liv - Hissversionen 

Jag heter Frida och bor i Stockholm. Någon har en gång beskrivit mig som en superdiplomatisk medmänniska som månar om att hjälpa andra. Förmodligen är det en av många anledningar till att jag fördjupat mig inom hälsa under många år. Men det är framför allt min egen livshistoria som har kommit att bli min stora drivkraft i mitt arbete för andra.

Jag har med råge stridit i hälsans kolsvarta baksida. Jag förstår vilken tuff prövning det kan vara, och hur orden "ge upp" kan kännas när de boxar hårt i ansiktet. När jag befann mig i det mörkaste djupet så upptäckte jag att det mot alla odds fanns en ny oprövad väg för mig. Och här står jag nu, mer synlig än någonsin, medan "ge upp" har dragit för ridån och tackat för sig. 

Ta del av hela min story och se hur jag kan hjälpa dig
  • Bank Cards A line styled icon from Orion Icon Library.

    Osäker på dina behov?

    Är du nyfiken men inte riktigt landat i vad som passar dig? Välkommen att kontakta mig.

Frida Lindqvist Ditt hela jag

Ta del av fler erbjudanden 

I mitt nyhetsbrev tar du del av aktuella erbjudanden, nya kurser, kurssläpp och annan information som kan vara av värde för dig.