Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Ta del av fler nyheter eller erbjudanden

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Aktuellt och anslagstavla

Nedan presenteras nyheter och information löpande i kronologisk ordning

Frida Lindqvist - 1 april 2022

Lanseringspris på alla hälsoutvecklande samtal

Min hemsida är färdig och detta vill jag såklart fira, inte bara med mig själv utan med er <3

Jag sänker därför priset på samtliga paket innefattande hälsoutvecklande samtal med 15-25% rabatt.

Erbjudandet är tidsbegränsat under den period som hemsidan och kursen är under uppbyggnad.

In och läs mer här

Frida Lindqvist - 23 feb 2022

@ditthelajag på Instagram och Facebook

Följ mig på Instagram för bilder, videor, information, nyheter eller annat som berör mig eller hälsa av något slag. Jag garanterar en filterfri kanal utan proffsfoton :-D 

Har du tur (eller otur), kan du få se mig dansa eller höra mig sjunga något :D

Jag delar helt enkelt det som hör livet till, men till 99% inom genren hållbar hälsa. Hälsa för mig är att jag får leva mitt liv så som jag har det önskvärt. Detta försöker jag förmedla i mina kanaler bäst jag kan.

Både livets motgångar och medgångar får vara med och spela ett spel på IG och Facebook.

Besök mig där vettja!

Frida Lindqvist - 18 jan 2022

Kursen under tillverkning

I höst/vinter 2022 släpps (högst troligt) min nya kurs "ett tryggt kostliv".

Så snart kursen är färdigställd kan du titta och genomföra kursdelarna när det passar dig.

Du kan välja mellan tre olika paketeringar. Grunda, där hela kursen ingår. Fördjupa, där kursen och två hälsoutvecklande samtal ingår, och Utveckla, där kursen och fem hälosutvecklande samtal ingår. Prenumerera på mitt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad kring ytterligare info. 

Frida Lindqvist - 27 dec 2021

Ny hemsida, nytt föregagsnamn och nya tjänster! 

Jag har gjort en del förändringar i mitt varumärke sista tiden. Dels har jag byggt en ny hemsida vilket verkligen var på tiden! Jag har också gjort en uppdatering i mitt företagsnamn från "helajag" till "Ditt hela jag", och därmed bytt domän helt och hållet. 

Jag grundade helajag 2013 och har bedrivit kostrådgivning i större eller mindre skala genom åren, sista tiden har jag varit mindre aktiv. Dels har det berott på att jag studerat, men jag har också haft begränsat med tid. Men till största del har det faktiskt berott på att jag har haft en önskan om att göra något annat av det jag erbjuder. Detta ledde under en tid till att jag tappade gnistan i mina dåtida tjänster. 

Men nu står jag äntligen här med en ny gnista som sprakar starkt. Jag är oerhört stolt över mina nya tjänster och det jag har byggt upp. Mitt syfte har hela tiden varit att finna tjänster för dig som kan bidra på djupare plan, något jag känner att jag äntligen funnit.

VARMT välkommen till min sida! <3

Har du koll på mina tjänster?

Hos mig kan du välja att gå kursen; Ett tryggt kostliv och kursen erbjuds med eller utan individuell hälsokonsultation och gruppträffar med andra deltagare. Utöver detta kan du välja att enbart boka konsultation med mig i den omfattning du har behov av.