Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Ta del av fler nyheter eller erbjudanden

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Aktuellt och anslagstavla

Nedan presenteras nyheter och information löpande i kronologisk ordning

Frida Lindqvist - 1 april 2022

Lanseringspris på alla hälsokonsultationer!

Min hemsida är nästan helt färdig och en offentlig lansering kommer ske inom kort. Detta vill jag såklart fira, inte bara med mig själv utan med er <3

Jag sänker därför priset på samtliga paket innefattande hälsokonsultation med 20-25% rabatt.

Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på att erbjuda intresse om detta är vad du söker i ditt liv. 

In och läs mer här

Frida Lindqvist - 23 feb 2022

@ditthelajag på Instagram

Följ mig på Instagram för bilder, videor, information, nyheter eller annat som berör mig eller hälsa av något slag. Jag garanterar en filterfri kanal och bilderna är allt annat än professionellt tagna :-D 

Har du tur (eller otur), kan du få se mig dansa eller höra mig sjunga något, kanske dyker något smutt tips upp.

Jag delar helt enkelt det som hör livet till, men till 99% inom genren hållbar hälsa. Hälsa för mig är att jag får leva mitt liv så som jag har det önskvärt - och med ett förhållningssätt till det som ploppar upp som "ej önskvärt". Detta försöker jag förmedla i mina kanaler bäst jag kan.

Emellanåt berättar jag om mig själv och vad som lett mig till den jag är idag. Både livets motgångar och medgångar får vara med och spela ett spel på IG.

Hitta mig där vettja!

Frida Lindqvist - 18 jan 2022

Håll utkik efter kursdatum för paketet "utveckla" 

Inom kort kommer jag att släppa min nya kurs "ett tryggt kostliv".

Så snart kursen är färdigställd kan du titta och genomföra modulerna när det passar dig. I paketet Utveckla så ingår det gruppträffar och konsultationer så då rekommenderas det att genomföra ungeför en kursmodul per vecka. Syftet är att försöka fasa genomförande i samma takt som övriga deltagare och för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. 

Om paketen; Grunda eller Motivera passar dig bättre så behöver du inte förhålla dig till ett specifikt datum för kursstart. Du genomför kursen precis när det passar dig (så snart kursen släpps).

Frida Lindqvist - 27 dec 2021

Ny hemsida, nytt föregagsnamn och nya tjänster! 

Jag har gjort en del förändringar i mitt varumärke sista tiden. Dels har jag byggt en ny hemsida vilket verkligen var på tiden! Jag har också gjort en uppdatering i mitt företagsnamn från "helajag" till "Ditt hela jag", och därmed bytt domän helt och hållet. 

Jag grundade helajag 2013 och har bedrivit kostrådgivning i större eller mindre skala genom åren, sista tiden har jag varit mindre aktiv. Dels har det berott på att jag studerat, men jag har också haft begränsat med tid. Men till stor del har det berott på att jag har haft en önskan om att göra något annat av det jag erbjuder. Detta ledde under en tid till att jag tappade gnistan. 

Men nu står jag äntligen här med en ny gnista som sprakar. Jag är oerhört stolt över mina nya tjänster och det jag har byggt upp. Jag riktigt känner hur jag kommer kunna bidra på ett än mer djupare plan än tidigare. 

VARMT välkommen till min sida! <3

Har du koll på mina tjänster?

Hos mig kan du välja att gå kursen; Ett tryggt kostliv och kursen erbjuds med eller utan individuell hälsokonsultation och gruppträffar med andra deltagare. Utöver detta kan du välja att enbart boka konsultation med mig i den omfattning du har behov av.