Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Håll dig uppdaterad om kommande kurstillfällen 

Klicka här 

Intresseförfrågan - Ett tryggt kostliv

Grunda: Tillgång till alla sex kursmodulerna (60-120 min/del)

Motivera: Tillgång till alla sex kursmodulerna (60-120 min/del), två hälsokonsultationer (á 50 min)

Utveckla: Tillgång till alla sex kursmodulerna (60-120 min/del), tre hälsokonsultationer (á 50 min), två coachningstillfällen i grupp (á ca 75 min), tillgång till privat gruppforum med mig och andra deltagare

Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Information och datum

Kursen kommer att lanseras inom kort men du kan redan nu föranmäla ditt intresse genom att  fylla i formuläret.

Grunda eller Motivera: Du får tillgång till alla kursmoduler direkt men genomför när det passar dig. Beräknat kurssläpp sommar/höst 2022.

Utveckla: Du får tillgång till kursmodulerna specifika datum, men du genomför när det passar dig. Beräknat kurssläpp sommar/höst 2022.

En intresseanmälan är inte bindande. Efter din förfrågan sänder jag ytterligare bokningsinformation inklusive prisuppgifter. Du kan sedan läsa igenom i lugn och ro innan du bekräftar tillbaka. Förskottsbetalning tillämpas för samtliga kurspaket. 

Beräknad kursstart för paketet Utveckla: sommar/höst 2022. Datum presenteras inom kort men du kan anmäla ditt intresse redan idag.