Kursinfo

Bokningsförfrågan samtal

Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Hälsoutvecklande samtal

Skriv gärna hur många samtalsträffar du önskar. Vi kan alltid anpassa tid och frekvens utifrån dina behov. 

För enklare behov och stöd: - 1 samtal x 75 minuter: 1200 SEK 

För dina individuella mål - 3 samtal x 45 minuter: 2025 SEK 

För långsiktighet och fördjupning - 5 samtal x 45 minuter: 3150 SEK 

Villkor: Förskottsbetalning gäller. Alla priser presenteras inklusive moms. I samband med bokningsförfrågan av mina tjänster kommer du att adderas till min maillista där du kan komma att få erbjudanden eller information från mig rörande hälsa, hälsoutveckling eller exempelvis kommande webbkurser eller tjänster. Du kan när som helst avsäga dig dessa nyhetsbrev.

Gå tillbaka och läs om samtalspaketen eller övriga tjänster

Ta mig dit