Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Skicka bokningsförfrågan

Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Vad innebär ett kostnadsfritt samtal?

Är du nyfiken om mina tjänster är vad du söker?
Boka gärna ett kostnadsfritt samtal med mig! Det är helt förutsättningslöst och syftet är att du ska få möjlighet att känna pulsen på både mig och det jag erbjuder i förhållande till dina behov. 

Samtalet är ca 20 minuter långt och sker via videosamtal alternativt telefon. Skicka en förfrågan och notera i meddelanderutan att det gäller bokning av kostnadsfritt samtal. Jag återkommer till dig med förslag på tider alternativt en bokningslänk där du får boka när det passar dig.

Givetvis kan du skicka dina funderingar via formuläret eller mail också.