Bokningsinfo Onlinekurs

"Min vision är att människor ska upptäcka, lära sig och kunna använda det som bidrar till en hållbar och personlig hälsoutveckling"

Intresset för hälsa har jag haft med mig länge, men jag förstod inte riktigt vad hälsa innebar förrän långt senare. Jag registrerade det mesta jag trillade över inom anatomi och kroppen under min uppväxt, men jag förstod inte hur jag skulle använda det i praktiken. Det fanns mest där som ett register eller en kunskapsbank utan värde eller helhetssyn.
I början av 2012, efter flera år av sjukdom och ohälsa, blev jag varse hur avgörande kosten var för mitt välmående. Jag gjorde en justering och fick liv och lust tillbaka! Flera sjukdomssymtom dämpades i form av smärta, energilöshet och ett tjugotal andra positiva effekter.  

Jag hade några år tidigare diagnostiserats med Fibromyalgi, Sjögrens Syndrom och PCOS. Jag led av bl.a. migrän och spänningshuvudvärk. Sjukskrivningar, utbrändhet (x3), nedstämdhet, värk, energilöshet, trötthet, uppgivenhet, sorg, mörker och helvete är ungefär hur jag minns alltsammans. Listan på "ohälso-symtom" var oändlig. 

Jag gick från att vara en högpresterande, idrottsaktiv, glad, energisk och omtänksam person, till ett utslaget kolli med ett inombords mörker, ångest, oro och bristande ork för mig själv och min omgivning. Min fysiska kropp var helt urladdad och det fanns ingen strategi för att ladda upp batterierna igen. Förutom alla sjukdomsbesvär så hade år av stress, press, slitage, själv-piska och självkritik skadat mig hårt.  

Min stora vändpunkt i mitt lidande var alltså då jag tog mitt första steg med kosten 2012. Jag har sen dess fortsatt att värdesätta min hälsa. Jag har arbetat på så många olika hälsoplan att jag skulle ha en skyskrapa om varje plan genererat en våning. 

Märkligt nog så har dessa långa och djupa svackor, sjukskrivningar, utbrändhet, 30-tal akutbesök, sjukhusinläggningar och två intensivvårdsinläggningar, gett mig en gränslös kärlek, insikt och tacksamhet i livet. Jag kan äntligen sluta kämpa emot och jag förstår nu hur jag kan förvalta detta! Mina erfarenheter har lett mig vidare till en kunskapstörst, styrka, förändring och en innerlig önskan att göra gott för andra - för jag vet att det är möjligt! Detta är en del av "mitt varför", en drivkraft större än något annat och som aldrig hade varit lika stark utan ”min resa”.

På frågan vad jag ska bli när jag blir stor, så har det givna svaret alltid varit att hjälpa andra. Jag har länge känt att det är mitt kall och kanske är det just därför jag har fått smaka på livets prövningar den hårda vägen? Det blir helt enkelt lättare för mig att kunna förstå och bidra för andra.

Jag skulle nog säga att min främsta expertis är inom stress- och kostrelaterade frågor. Jag började med kraft att utbilda mig inom hälsa 2012, jag läste då till kostrådgivare. Med åren har jag byggt vidare och är bland annat utbildad hälsopedagog. Jag har gått utbildningar och kurser inom t.ex. mindfulness, träningslära, motiverande samtal, ledarskap, hormoner, pedagogik, stress, andning, psykisk ohälsa, yoga och reiki. Jag har ett specialintresse och kompetens inom compassionteorin.  

Utöver hälsospåret så ligger pedagogik och didaktik mig varmt om hjärtat. Jag har i många år haft yrkesroller inom projekt och förbättringsutvecklingar och arbetat som utbildare. Jag koordinerar och månar om att tydliggöra både syfte och värde i det jag paketerar, och allra viktigast förståelse och delaktighet för att inkludera alla . Jag värnar alltid om en behaglig och begriplig helhetsupplevelse för mottagaren.

Jag tror på ett arbete med självkärlek utan piska. Vi trampar alla snett emellanåt, det blir inte fler raka tramp för att vi påpekar eller lägger energi på när det händer. Förvaltar vi energin rätt finner vi lättare tag om den glöd som kan flamma upp och leda till ett mer autentiskt hälsoliv, min roll är att finnas som stöd för dig när du utforskar i detta.Detta kan jag erbjuda dig

ONLINEKURS - 3 OLIKA PAKET

Ett tryggt kostliv

En ödmjuk paketering av många års kompetens och egen erfarenhet för att du ska få chans att omfamna och utvecklas i din unika hälsa

SAMTALSSTÖD (videosamtal)

Hälsoutvecklande samtal

Här kan du välja att träffas det antal gånger som matchar där du är i ditt hälsoliv och för din personliga hälsoutveckling.

KOSTNADSFRI KONTAKT

Samtal eller mailkontakt

Bolla med mig om du är osäker kring dina behov eller har frågor. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller mail- det som passar dig bäst!

Nyfiken att veta mer?

I mitt nyhetsbrev kan du ta del av information om kurser, aktuella erbjudanden, rabatter och mycket annat