Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

"Jag drivs och motiveras när jag kan bidra till dina upptäcker i din unika väg mot hälsa"

Intresset för hälsa har jag burit med mig sedan jag var barn, men jag förstod aldrig riktigt vad hälsa innebar förrän ca 20 år senare. Jag registrerade det mesta jag trillade över inom anatomi, kroppen eller kost under min uppväxt. Märkligt nog fick min kunskap aldrig någon djupare betydelse, jag förstod inte hur jag skulle använda den i praktiken. Den låg mest där som ett register eller en kunskapsbank utan värde. 

I början av 2012 blev jag däremot varse hur avgörande kosten var för mitt välmående. Jag gjorde en justering i min kost och vann livet tillbaka med ny energi, smärtfrihet och mycket annat. Jag hade några år tidigare diagnostiserats med Fibromyalgi, Sjögrens Syndrom och PCOS. Sjukskrivningar, nedstämdhet, värk, energilöshet, trötthet, uppgivenhet, sorg, mörker och helvete är ungefär hur jag minns alltsammans. Listan på sjukdomssymtom uppnådde säkert 100 stycken.

Jag hade på kort tid förvandlats från en högpresterande, idrottsaktiv, glad, energisk och omtänksam person, till ett utslaget kolli med ett invändigt mörker, ångest, oro och bristande ork för mig själv och min omgivning. Min fysiska kropp var förbrukad till max och uppvridningsfunktionen var trasig. Förutom alla sjukdomsbesvär så hade år av stress, press, slitage och själv-piska skadat mig hårt. Min kosthållning och mina kostvanor var likaså kaos. Den lilla lilla energi jag emellanåt upplevde, fick jag från bakverk eller andra "kickar".

Mitt arbete för att förflytta mig närmre hälsa, har varit så omfattande och stort så det blir abstrakt att begrunda. Jag har arbetat på så många plan att jag skulle ha en skyskrapa om varje plan genererat en våning. Samtidigt så har varje plan varit oerhört värdefullt och inbringat något värdefullt, trots att vissa plan i slutändan inte behövdes.

Idag när jag blickar tillbaka på det jag genomlidit, vore det enkelt att trigga i gång en känsla av ångest eller hopplöshet. Märkligt nog så har i stället dessa långa och djupa svackor, sjukskrivningar, utbrändhet, 30-tal akutbesök, sjukhusinläggningar och två intensivvårdsinläggningar skänkt mig en gränslös kärlek, förståelse och tacksamhet. Äntligen kan jag sluta kämpa emot och istället arbeta med vinden i ryggen. Nu förstår jag äntligen hur jag ska förvalta den kunskap jag så länge samlat på mig. 

Jag hyllar mig för mitt slit, min vilja att försöka förstå när det är omöjligt, min acceptans när det inte alltid går min väg, min tid jag har lagt ner, min energi som slukats, min ork att resa mig igen och mitt driv att söka nya vägar när jag återkommande nått väggen. Mina erfarenheter har lett vidare till en kunskapstörst, styrka, förändring och en innerlig önskan att göra gott för andra - för jag vet att det är möjligt! Detta är mitt "varför", en drivkraft större än något annat och som aldrig hade varit lika stark utan ”min resa”.

På frågan vad jag ska bli när jag blir stor, så har det givna svaret alltid varit att hjälpa andra. Jag har länge förstått att det är mitt kall och är övertygad om att jag därför fått smaka på livets prövningar den hårda vägen, det blir helt enkelt lättare för mig att kunna förstå och bidra.

Jag skulle nog säga att min främsta expertis är inom kost- och stressrelaterade frågor. Jag började med kraft att utbilda mig inom hälsa 2012, jag läste då till kostrådgivare. Med åren har jag byggt vidare och är bland annat utbildad hälsopedagog. Jag har gått utbildningar och kurser inom t.ex. mindfulness, träningslära, motiverande samtal, ledarskap, hormoner, stress, andning, psykisk ohälsa, yoga och reiki. Jag har ett specialintresse och kompetens inom compassionteorin.  

Utöver hälsospåret så ligger pedagogik och didaktik mig varmt om hjärtat. Jag har bl.a. haft yrkesroller inom projekt och förbättringsutvecklingar och arbetat som utbildare. Jag koordinerar många funktioner och månar om att tydliggöra både syfte och värde i det jag paketerar, och allra viktigast förståelse och delaktighet för alla deltagare. Allt för att optimera en behaglig och begriplig helhetsupplevelse för mottagaren.

Jag tror på ett arbete med självkärlek utan piska. Vi gör alla återkommande snedsteg, det blir inte mer korrekt för att vi påpekar fel eller lägger energi på dem. Förvaltar vi energin rätt finner vi lättare tag om den glöd som kan flamma upp och leda till ett mer autentiskt liv- min roll är att finnas som stöd för dig när du utforskar i detta.Detta kan jag erbjuda dig

KURS - 3 OLIKA PAKET

Ett tryggt kostliv

En ödmjuk paketering av många års kompetens och egen erfarenhet för att du ska få chans att utforska och finna vägar för din unika hälsa.

SAMTAL

Enskild hälsokonsultation

Möjligheter att välja antal samtal eller upplägg utifrån vad du har behov av i ditt personliga mål för din hälsa.

KOSTNADSFRI KONTAKT

Samtal eller mailkontakt

Bolla med mig om du är osäker kring dina behov eller har frågor. Välj att boka ett kostnadsfritt samtal eller kontakta mig via mail/kontaktformulär.

Läs om mina kurser och kunsultationer

Mina tjänster 

Nyfiken att veta mer?

I mitt nyhetsbrev kan du ta del av information om kurser, aktuella erbjudanden, rabatter och mycket annat