Boka kostnadsfritt samtal Föranmäl kursintresse

Kurser och hälsokonsultation

Ett tryggt kostliv är en distanskurs som du kan välja att genomföra med eller utan andra tillhörande tjänster. Jag erbjuder också enskild hälsokonsultation på distans. Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer kring mina tjänster. Du kan också hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

DISTANSKURS- Ett tryggt kostliv

Tre olika möjligheter att genomföra kursen på!
Söker du ny kunskap och som gärna föredrar att planera resväg, ro eller styra resan själv? Då passar förslagsvis Grunda bäst. I detta paket genomför du kursmodulerna på egen hand. Du kan alltid boka separata konsultationer i efterhand om du skulle önska.
I det mellersta paketet; Fördjupa, ingår kursmodulerna inklusive två hälsokonsultationer med mig. Syftet är att du ska få ökad möjlighet till att lyfta och förankra kursens innehåll vidare in till ditt liv, och som passar dina mål. 
För dig som vill lyfta hälsolivet till nya höjder och som söker personlig utveckling, finns paketet; Utveckla. Här får du bl.a. tillgång till kursens sex kursdelar och material, tre hälsokonsultationer med mig, samt två gruppsamtalsträffar ihop med övriga kursdeltagare (distans).

För helhet och kunskap

Grunda

Detta ingår: Kurspaketet

Är du kunskapssökande och som gärna föredrar att planera resväg, ro eller styra mycket själv? I detta paket genomför du de sex kursdelarna på egen hand. Du får ett gediget kursinnehåll som omfamnar helheten. Varje kursdel innehåller ofta ett eller flera praktiska reflektionsmoment eller andra övningar för att integrera innehållet.

LÄS MER

För individuella mål 

Fördjupa

Detta ingår: Kurspaketet och två hälsokonsultationer

Önskar du hjälp att förvalta, lyfta in eller fördjupa ytterligare? Kanske behöver du hjälp att finna motivation, kanske söker du individuellt stöd eller har hamnat på en platå där du inte kommer vidare?

I detta paket får du både kursen och individuell konsultation ihop med mig. 

LÄS MER

För personlig utveckling

Utveckla

Detta ingår: Kurspaketet, tre hälsokonsultationer och två gruppsamtalsträffar, gruppforum.

Vill du ta ett större omfång i din hälsa och personliga utveckling? Här breddas inlärningsmetoderna för att möjliggöra mer djup. Förutom kursen och tre konsultationer, så ingår två gruppsamtalstillfällen ihop med andra deltagare. Att utbyta information ihop med andra kan leda till nya lärdomar, utveckling eller insikter.

LÄS MER


Hälsokonsultation

Jag erbjuder hälsokonsultationer som genomförs via videosamtal i första hand, telefon eller fysisk träff i andra hand. Du kan välja att boka enstaka tillfällen eller paket med flera träffar. 
Vid en konsultation kan du t.ex. berätta om din aktuella hälsosituation. Du kanske har ett specifikt mål, eller något du önskar ha mer eller mindre av i ditt hälsoliv. Vilket det specifika önskemålet är, är av mindre betydelse - vi kommer att fokusera på hur vägen dit kan se ut, utifrån var du befinner dig idag.  
Kontakta mig om du har individuella behov eller anpassningar så ser vi hur jag bäst kan tillgodose dessa.
För enklare behov och stöd

Enstaka tillfälle för bollplank och väg framåt

Är du en person som söker information på egen hand och gärna genomför förändringar själv? Kanske har du kört fast i gamla spår eller kanske behöver du finna ny motivation att fortsätta eller återuppta tidigare förlorade vanor?

Kanske kan du då bli hjälpt av ett enstaka konsultationstillfälle med mig. Ett enskilt tillfälle är hela 75 minuter för att få tid att blicka på din situation och önskvärda mål framåt.

Inför en konsultation kommer du bli ombedd att besvara en hälsodeklaration. På så sätt frigörs mer tid i samtalet. Allt arbete som jag lägger på denna utanför vår träff, ingår i priset.

Just nu kampanjpris med 20% rabatt!
1 x 75 minuter: 960 SEK 

(Ordinarie pris 1 x 80 min: 1280 SEK)

För dina individuella mål

Inre glöd och trygghet för genomförande

Söker du motivation till att genomföra det du önskar i ditt hälsoliv? Detta paket är utformat för dig som är beredd att påbörja detta arbete, och få hjälp att besegra hinder, men också skapa en grund för att känna dig tillfreds och trygg i dina nya vanor.

Det ingår tre samtal vilket öppnar upp för att utforska kring dina mål och förhoppningsvis även planera för ett genomförande.  

Hur tätt vi har samtalen beror på din situation och vad du önskar. Ofta brukar det vara lagom med ca en vecka emellan. 

Inför en konsultation kommer du bli ombedd att besvara en hälsodeklaration. På så sätt frigörs mer tid i samtalet. Allt arbete som jag lägger på denna utanför vår träff, ingår i priset.

Just nu kampanjpris med 25% rabatt!
3 x 40 minuter: 1440 SEK

(Ordinarie pris 3 x 50 min: 2400 SEK)

För långsiktighet och fördjupning 

Motivation och självkänsla för en hållbar förändring

Lämpar sig för dig som vill omfamna hälsolivet i ett större famntag. Här finns mer tid att kartlägga och förstå kring förutsättningar, ditt varför, behov för trygghet, långsiktighet och balans. 

Det ingår fem samtal. En förändring är högst individuell, vissa behöver mer tid och andra vill snabbt skrida till verket. Därav går det inte att förutspå hur din väg kommer att se ut. Fem tillfällen möjliggör dock mer tid att upptäcka vad du behöver för att finna en trygg och självsäker väg framåt.

Hur tätt vi har samtalen beror på din situation och vad du önskar. Ofta brukar det vara lagom med ca en vecka emellan. 

Inför en konsultation kommer du bli ombedd att besvara en hälsodeklaration. På så sätt frigörs mer tid i samtalet. Allt arbete som jag lägger på denna utanför vår träff, ingår i priset.

Just nu kampanjpris med 25% rabatt!
5 x 40 minuter: 2400 SEK 

(Ordinarie pris 5 x 50 min: 4000 SEK)